keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Arkea, arkea

Niin ne vaan päivät vilahtaa tuttua arkea pyörittäessä... Vettä on satanut, mutta taas tänään on upea keli. Töiden jälkeen onkin tarkoitus pyörähtää kaupungille asioille.
On ollut mukava huomata että arkemme sujuu. Meidän on hyvä olla lähekkäin, toistemme seurassa. Ja vielä ihanampaa on kun mieskin on nyt saanut itseään hieman avautumaan ja kertomaan näitä asioita. Halauksia satelee myös taantumakauden jälkeen enemmän. Nämä pienet parantuneet seikat lämmittävät mieltä ja sydäntä.
Arki pyörii töiden ja harrastusten parissa mutta viikonloppuisin ja iltaisin koetamme olla yhdessä. Ellei muuta harrastusten jälkeen enää ehdi, niin katsellaan sit vaikka telkkua kainalossa... Ja täytyy muuten sanoa, että aikuisten "yöllinen elämä" on aivan huippua! Joku tässä kriisissä sai sen paranemaan entisestään! Sitä on nykyään paljon (paljon enemmän kuin esim syksyllä) ja se on niin huisin hyvää... Varmasti siihen vaikuttaa myös tämä henkinen lähentyminen ja välien paraneminen. Enivei. Oli syy mikä tahansa niin tämä ei valita... Päin vastoin... Lisää odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti