tiistai 9. elokuuta 2011

Loma tuli ja meni

No niin se vaan loma tuli, oli ja meni. Miten se aina meneekin ihan liian nopeaan? Minulla tosin olikin vain 3 viikkoa ja siitä 2 saimme olla koko perhe lomailemassa. Emme suunnitelleet mitään isoja reissuja tms. Olimme vain mökillä ja latasimme akkuja auringosta nauttien. Ja täytyy todeta, että tuollainen loma on paras loma. Viihdyimme kaikki, myös lapset!
Nyt onkin sitten ollut vaikeaa käynnistellä arkea. Väsymys iskee muka heti päälle, etenkin kun säätkin muuttuivat hieman harmaiksi ja sateisiksi. Koulujen alkua odotellaan vielä viikko mutta lasten (ja omat) harrastukset jo pyörii. Siitä se rumba taas käynnistyy.

Työrintamalla onkin uutta. Tai on tulossa. Lomalla minä sain itselleni vakituisen työpaikan toisen firman leivistä ja vaihdan siis työpaikkaa tässä syksyn kuluessa. Mikä onnenpotku!!! Miten minusta alkaa tuntumaan että "oli tarkoitus" että muutamme tänne ja jätimme kaiken entisen...
Vietimme myös taannoin 10-vuotishääpäivää! Niin se vain on, että mennyt tragedia ei suistanut meitä raiteilta vaan saimme tuonkin päivän juhlia. Kävimme ulkona syömässä hyvin ja hieman terassilla istuskelemassa. Ja seuraavana aamuna vielä brunssilla kaupungilla. Mitä luksusta!!! Lahjaksi sain tatuointiin lahjakortin. Jee!!! Olen sitä jo monta vuotta suunnitellut ja nyt on sitten aika toimia. Tammikuussa lähdemme vielä koko perheen voimin etelän lämpöön juhlistamaan kuluneita vuosia.

2 kommenttia:

  1. Iso kiitos tästä blogistasi! Antaa toivoa samaan kokemukseen joutuneille. Kiitos!

    VastaaPoista