tiistai 11. toukokuuta 2010

Jaahas taas

Vappu tuli ja meni. Kotona oltiin. Katsottiin UIT:n teatteria telkusta, syötiin hyvin ja juotiin hieman viinä. Oli tosi mukavaa. Lapsetkin innostuivat tuosta teatterista.

Äitienpäivä tuli ja meni. Oli oikein mahtava päivä. Aamu alkoi kakkukahveilla sänkyyn, herättämään porukka tuli laulaen. Tuli kukkia ja paljon lahjoja, niin ostettuja kuin askarreltujakin. Miten ne saavatkaan aina liikutuksen aikaan, ne lasten askartelut. <3
Pötköteltiin sängyssä pitkään, kainalossa. Oli aika mukavaa. Päivä meni ihan löysäillen. Lounaalla käytiin kiinalaisessa. Ja illalla kävin vielä lenkillä ystävien kanssa.

Uusi talo on nyt ostettu ja lainaa on taas paljon... Uudet huonekalut käytiin tilaamassa ja asioita järjestelemässä menneellä viikolla. Oltiin koko perheellä hotellissa kolme yötä. Oli oikein mahtava reissu! Ja ainakin itseä jo muuttokuume kovasti vaivaa. Haluaa niin kovasti päästä jo uusiin maisemiin... "Uuteen alkuun"

7 kommenttia:

  1. HEI!
    Voi kun ihana lukea tätä tarinaa- olen NIIN iloinen sinun ja perheesi puolesta. Jatka kirjoittamista vaikka tuska jo varmaan helpottaa, tämä antaa monelle varmasti toivoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Yritän muistaa jatkossakin kirjoitella kuulumisiamme... Ja toivon tosiaan, että tästäkin tarinasta voi olla jollekin apua tai tukea.

    VastaaPoista
  3. Koita jaksaa vaan laittaa tänne ihan "tavisten" elämästäkin, voihan tästä tulla vielä ajan kanssa "normaalin lapsiperheen normaali blogi" :) Onnea uudelle kodille.

    VastaaPoista
  4. Toivotaan niin (että tulee "normaali" blogi)!! Kiitos. Innolla odatamme jo muuttoa!
    Mukavaa kesää.

    VastaaPoista
  5. HEI!
    Laitan vähän kuulumisia. Meillä on tilanne edennyt sen verran, että mies asuu vielä kotona, avioerohakemus kuitenkin vireillä. On nyt taas sitä mieltä, että kotona aikoo olla... outoa. Nyt olen minä sitä mieltä, että tämä on nyt viimeinen yritys ja jos vielä "lipsuu" en enää suostu mihinkään jatkoihin. Nyt on jotenkin sellainen varma olo sen suhteen, asiat on työstetty siltä osin ja mielikin jotenkin rauhoittunut vaikka kaikki onkin vielä ikään kuin kesken ja vaiheessa. Kyllä on ollut raskas talvi ja kevät, mutta kyllä tämä tästä!
    Aurinkoa sinulle!

    VastaaPoista
  6. Heips taas!
    Kieltämättä on hieman outoa (jos niin voi sanoa?) tuo miehesi touhu... Mutta hienoa, että sinä olet nyt asettanut rajan. Eihän tuollaisesta seilaamisesta vaan pidemmän päälle tule mitään... Vaan vaikka on ollut raskasta niin se vain vahvistaa sinua, ja suuntahan voi olla vain ylöspäin ;D - eikös niin!
    Aurinkoisia hetkiä!!

    VastaaPoista
  7. HEI!
    Joo outoa on ja raskasta. En olisi tälläistä elämääni osannut kyllä kuvitella! Nyt olemme viettäneet mukavan viikonlopun, mutta lähiviikot tulevat näyttämään mihin suuntaan tämä homma oikein etenee... No, olen kuitenkin tuosta pettämisen sietämisestä nyt varma ja se on hyvä juttu!

    VastaaPoista