torstai 31. toukokuuta 2012

Voi mahdoton!

Aikahan ihan juoksee. Päivitykset on sitten näköjään jääneet vähän vähiksi... Mutta kun ei ole aikaa...? Muka. Vai johtuuko se siitä, että päivät sujuvat hyvin, ilman isompia komplikaatioita.
Mitä nyt töissä kuulee selän takaa aina yhtä sun toista mutinaa. Mutta niin kauan kun ihmisillä ei ole pokkaa tulla keskustelemaan suoraan asioista niin minähän en huhupuheisiin usko, enkä ainakaan mitään muuta sen perusteella. Vaikka täytyy kyllä myöntää, että mieleni olen niistä muutaman kerran pahoittanut. Olen monesti miettinyt, että nämä ihmiset ei vissiin oo koskaan ollu töissä muualla, tai ainakaan sellaisessa paikassa jossa oikeasti asiat on pielessä. Nyt tehdään ihan naurettavista asioista haloota. Minä vaan en jaksaisi enää tuollaista lapsellisuutta kun olen joutunut kokemaan pahempaakin töissäni... Mutta jos näillä immeisillä ei ole muuta tekemistä kuin kehittä probleemia niin be my guest.

Ollaan sitten jokunen vuosi podettu mökkikuumetta. Mökkiä johon pääsee iltasaunaan ja viikonlopun viettoon. Mökkiä joka on lähellä. Kuume on tänne muuton jälkeen vaan pahentunut. Ja jostain kumman syystä taannoin alettiin ilmoituksia vilkuilla... Niinhän siinä sitten kävi, että kuume selätti ja mökki saaresta hommattu. Nyt on oma pikkuinen hirsimökki ja sauna. Paikka jossa rentoutua ja olla porukalla. Kesää ja lomaa siis odotellaan kovasti. Koulukkaillahan se alkaa ihan juuri, itse pitä elokuulle odotella...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti